Wij vergelijken opleidingen om Nederland op te leiden voor financieel succes. Het ironische is echter dat vrijwel geen enkele officiële opleiding je leert hoe je geld kan verdienen. Heb je een MBO, HBO of WO-opleiding gevolgd? Heel goed. Je hebt een vak geleerd. Wat men je echter niet leert, is meer geld verdienen. 

Beste opleiding geld verdienen

De beste opleiding voor geld verdienen is om te leren beleggen. Door het beleggen van geld kan je meer geld verdienen. Je investeert nu 1 euro, om er 2 euro van te maken. Het is echter zo dat beleggen veel risico’s kent. Daarom is het belangrijk om een goede opleiding tot beleggen te volgen, zodat je met meer zekerheid geld kan verdienen. 

Wij raden je aan om te kijken naar de opleidingen van Happy Investors

Happy Investors is volledig gericht op financieel onafhankelijk worden. Zij bieden opleidingen aan in de vorm van cursussen omtrent beleggen op de lange termijn. Volgens hen is dit dé beste manier voor meer geld verdienen, omdat lange termijn beleggen de meeste zekerheid biedt tot winst. 

De hoogste winstkans betekent echter geen garanties. 80% van alle beginnende beleggers maakt dezelfde fouten. Dure fouten. Zij verliezen geld. Daarom kan bovenstaande partij je helpen. Zij bieden opleidingen tot geld verdienen aan, maar het is niet gericht op miljonair worden. Het is gericht op financieel vrij worden. Dit betekent een focus op duurzaam investeren, in zowel geld als gelukkig zijn. 

Goed om te weten: de oprichter van Happy Investors is financieel vrij geworden vóór zijn 30ste. Nu helpt hij anderen op dezelfde weg. 

Waarom een opleiding voor geld verdienen volgen?

Op school leren we een vakgebied. De opleidingen zijn gericht op inhoudelijke kennis. Zo kan je een specialist of expert worden. En inderdaad, op termijn kan je hierdoor geld verdienen omdat je de beste in je vakgebied wordt. Maar dit kent echter een aantal problemen.

Allereerst is het leven lang. 40 jaar in hetzelfde beroep werken is extreem lang. Weinig mensen houden dit vol. Dus grote kans dat je op termijn andere opleidingen gaat volgen ter verbreding. 

Ten tweede leert een opleiding je wat voor werk je kan doen. Het leert je echter niks over geld verdienen of zelfs maar gelukkiger leven. Dit zijn twee verschillende werelden. Een goede opleiding geld verdienen leert je namelijk hoe je vanuit ieder beroep of situatie, alsnog financieel vrij kan worden. Het maakt niet uit wat je doet of wie je bent, iedereen kan rijk worden op de lange termijn. Zo leer je in de beste opleiding voor geld verdienen hoe je méér geld verdient met minder werken. 

Ja, dat is mogelijk: meer geld verdienen met minder werken. 

Vanuit officiële opleidingen leer je dit echter niet. Overheid wilt dat ook niet. Overheid wilt dat je een leven lang werkt, zodat je bijdraagt aan de maatschappij. Ze willen de versnelde vergrijzing afremmen. Niet stimuleren. Dus daarom leer je op school niks over geld verdienen zonder werk. Je leert werken. 

De beste opleiding voor geld verdienen leert je niet om te werken. Het leert je om geld voor jou te laten werken. Het leert je om 24/7 geld te verdienen zonder dat je hier fysieke inspanning moet leveren. 

Denk goed na over je toekomst en wat je wilt. Ons advies zijn drie stappen:

  1. Doe wat je echt graag wilt doen (vind je passie in super leuk werk)
  2. Leer geld verdienen door te beleggen/investeren zodat je financieel vrij wordt en niet afhankelijk bent van inkomen uit werk
  3. Zodra je financieel vrij bent: leer anderen om hetzelfde te doen. Deel je kennis en ervaring. Verbeter de wereld en draag bij aan een schoner milieu

Vragen of opmerkingen over de beste opleiding voor geld verdienen? Zie hierboven onze tip van de beste aanbieder 😉