Reikt uw kennis van de Spaanse taal niet veel verder dan ‘olé, sangria en adiós’? Bent u daarnaast woonachtig in Zeeland en kunt u daar geen geschikte locatie vinden om het Spaans machtig te worden? Maak dan gebruik van de Spaanse taallessen van het EBC taleninstituut in Bergen op Zoom. Gelegen in de provincie Brabant, kunt u toch Spaanse les nabij Zeeland volgen. Gezien de afstand is te overbruggen is dit een unieke kans om van docenten met kennis van de Spaanse taal voor een kleine prijs binnen afzienbare tijd de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Zakelijk of technisch Spaans, de grammatica of de gesproken taal leren: bij EBC kan het allemaal.

 

Cursus Spaans nabij Zeeland volgen

Soms is er haast geboden om de Spaanse les in de buurt van Zeeland te leren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een adoptieprocedure in een land waar Spaans de voertaal is. Wanneer u en uw partner in korte tijd Spaans willen leren omdat u binnenkort naar Colombia afreist om uw kindje op te halen is een spoedcursus iets voor u. Tijdens opeenvolgende dagen wordt de Spaanse taal u bijgebracht zodat u deze kunt spreken maar ook leert begrijpen. Zo verloopt de communicatie met het kind en alle instanties een stuk prettiger voor iedereen. Wanneer de cursus Spaans in Zeeland toch teveel reistijd in beslag neemt zorgt EBC ervoor dat u in een hotel kunt overnachten. Zo kunt u na een intensieve lesdag ontspannen en de dag erna weer uitgerust de Spaanse les vervolgen.

 

De vele mogelijkheden van Spaanse les

Behalve een spoedcursus Spaanse les kunt u ook kiezen voor de all-in cursusmodule van EBC. Hierbij leert u, via privélessen, in 5 dagen tijd de taal. Zowel overdag als ’s avonds krijgt u voortdurend lessen. Maar er zijn bij EBC Taleninstituut nog veel meer mogelijkheden om de Spaanse taal, in woord en geschrift, te leren. Welke methode het beste bij u past wordt duidelijk bij een intakegesprek waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken. Toch geen zin om de Spaanse les nabij Zeeland te volgen maar gewoon vanaf uw woon-of werkadres in de meest zuidwestelijke provincie? Dan is het ook mogelijk om online de taaltraining te volgen.