Heb je een nieuwe job in het vooruitzicht? Ga je een tijdje op wereldreis? Heb je interesse om een bepaalde taal te leren of wil je om welke reden dan ook een nieuwe taal leren? Dan ben je bij babel.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt taaltrainingen op maat voor iedereen en dit in verschillende talen. Zo kan je Nederlands en Engels leren, maar evengoed andere talen zoals Spaans, Duits, Chinees, Italiaans, Frans, Russisch, Zweeds… Deze taaltrainingen zijn er zowel voor gewone particulieren als voor bedrijven, onderwijs en andere instellingen. De kwaliteit van de docenten is enorm hoog en Babel is ook taalpartner van de Universiteit Utrecht. 

Academische cursussen 

Wanneer je naar school gaat, maar je je taal nog beter onder de knie wil krijgen, kan je ook academische cursussen bij Babel volgen. Zo zijn er tal van mogelijkheden voor het verbeteren van je Engels, zowel in het (academisch) schrijven, presenteren en doceren. Het kan je helpen om bijvoorbeeld betere essays te schrijven, doordat je jouw schrijfvaardigheid op verschillende aspecten gaat verbeteren. Belangrijk is dat je een academische cursus start die zich op jouw niveau richt. Daarom is het aangeraden om eerst je huidige niveau te testen, zo weet je waar je staat en kan je een cursus op jouw maat beginnen!

Nederlands leren

Voor mensen die uit het buitenland komen en zich hier willen vestigen, is het niet eenvoudig om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Daar schiet babel.nl dan te hulp! Zij bieden online cursussen aan om Nederlands te leren. Dit voor beginners, maar evengoed kunnen ook andere mensen hun Nederlands bijschaven. Zo is er Nederlands evengoed voor vergevorderden of zijn er Nederlandse cursussen voor Duitstaligen. Ook is er een mogelijkheid om een workshop logopedie te volgen. Wanneer je voor de eerste keer een cursus Nederlands gaat volgen, is er een mogelijkheid om een instaptoets te volbrengen of een intakegesprek. Op die manier is er zeker geweten dat je op de goede manier start.

Cambridge certificaat

Babel.nl biedt ook een oplossing voor mensen die in het buitenland gaan werken en een Cambridge certificaat dienen voor te leggen. Ook mensen die een Cambridge examen willen gaan afleggen kunnen door Babel geholpen worden. Jouw Engels kan naar een hoger niveau getild worden met de cursus Cambridge Engels. Wanneer je niet goed weet welk soort cursus bij jou zou passen, dan kan je altijd raad vragen aan de medewerkers van Babel. Zij staan je bij en zorgen ervoor dat je de juiste cursus op jouw maat aangeboden krijgt.