Je bent aangekleed, hebt je eerste kop koffie opgedronken en gauw een ontbijtje naar binnen gewerkt. Voordat je richting school gaat, smeer je nog gauw een boterham en stop je je lunch, laptop, agenda en portemonnee in je tas… Maar welke tas neem je mee naar je studie?

 

Ruime schooltassen voor dames en heren

Een klassieke populaire schooltas voor zowel dames als heren is de rugzak. Rugzakken volstaan voor zowel meisjes als jongens, en zijn niet voor niets zo populair. Blauw, groen, knalroze, vlammend rood, kanarie geel of een drukke print… Rugzakken zijn er in alle kleuren van de regenboog en daar zit vast de kleur van jouw voorkeur bij! Door de vele ruimte die de rugzak biedt, kunnen er veel spullen in worden meegenomen. In negen van de tien rugzakken is er  voldoende ruimte voor je laptop, en sommige rugzakken beschikken zelfs over een gewatteerd laptopvak. In dit gewatteerde laptopvak kun je je laptop goed beschermd opbergen. Ideaal voor iedere student die dagelijks een laptop meeneemt naar zijn/haar studie!

 

Schoudertas of handtas als schooltas

Naast unisex rugzakken, zijn er natuurlijk ook andere soorten tassen die vaak als schooltas gebruikt worden. Zo is de schoudertas een populaire schooltas voor heren en worden handtassen vaak als schooltas gebruikt onder vrouwelijke studenten. Een populaire materiaalsoort voor deze tassen is leer. Een leren schoudertas of leren handtas blijft heel lang mooi, gaat lang mee en daardoor heb jij jarenlang plezier van je tas. Daarnaast kunnen leren tassen een zakelijke uitstraling hebben, dus wanneer je je studie hebt afgerond en op kantoor aan het werk gaat, komt jouw leren tas nog steeds goed van pas!

 

Ga jij voor een heren laptop schoudertas, dames handtas waar je laptop in past of kies je ervoor om een stoere, klassieke rugzak met je mee te nemen naar school?